Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

HangZhou Mankaleilab Automotive Components Co., Ltd. (Mankaleilab, diarani "MaiKaiLa" utawa "MKL") minangka perusahaan modifikasi otomatis seri BMW sing awal lan profesional ing China. Sing ndhisiki yaiku studio modifikasi otomotif Markella, didegake ing taun 2007.

Mankaleilab ngrampungake reformasi umum lan didaftar tanggal 17 November 2015, kanthi modal terdaftar 5 yuta yuan lan kantor pusat ing Hangzhou, China.

Wiwit didegake 5 taun kepungkur, Mankaleilab mesthi nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan, dhukungan teknis lengkap lan layanan purna jual sing apik. Bisnis utama aksesoris interior BMW seri kabeh, modifikasi kit aksesoris lan sawetara modifikasi bagean kinerja, bagean modifikasi sistem pembuangan sing diproduksi lan diproduksi lan kit seri kristal kalebu ing akeh portal domestik lan manca sing kondhang lan disenengi dening penggemar modifikasi mobil, Mankaleilab duwe kekuatan R&D sing kuat lan duwe paten produk.

Mankaleilab terus-terusan nyepetake inovasi lan transformasi perusahaan, lan duwe komitmen dadi perusahaan kanthi bisnis utama sing terkenal, pembangunan macem-macem, operasi global, lan kombinasi produksi lan penjualan.

Modal
Yuta
Madeg
Luwih saka Yers
LAYOUT GLOBAL Nduwe Kontinen

Mankaleilab fokus kanggo mbentuk reputasi internasional merek lan daya saing global, lan melu kompetisi pasar global, nyaring ngrangsang vitalitas transformasi sing jero.

Mankaleilab ora mung ngembangake pirang-pirang produk paten kanthi mandhiri, nanging uga adol produk kasebut menyang macem-macem negara. Saluran penjualan offline China nutupi kabeh kutha tingkat pertama kanthi meh 200 distributor regional; nalika saluran penjualan online, Mankaleilab wis sukses ing Taobao, Tmall, Tiktok, WeChat App, lan Platform e-commerce sing beroperasi kanthi mandhiri, AliExpress, Alibaba, DHgate.com, Stasiun JD Overseas, eBay, Amazon lan akeh platform e-commerce liyane . Saiki Mankaleilab saingan global kanggo ngladeni konsumen kasebut, ing endi wae.

PROYEK PRODUK PEDOMAN

Saiki, Mankaleilab utamane melu kit lingkungan, gril asupan udara, pelek roda, knalpot, tailpipe, suspensi, sopiler, suku cadang mobil asli, bagian interior mobil lan bagian eksterior, lsp., Kanggo nggayuh tata produk sing komprehensif, kanggo mesthekake keseimbangan fluktuasi ekonomi lan pertumbuhan perusahaan sing berkelanjutan.

REPUTASI INTERNASIONAL sing apik

Ing proses tata letak global lan pangembangan, Mankaleilab wis melu partisipasi ing pangembangan fungsional pabrik koperatif lan laboratorium ing pirang-pirang wilayah, kesejahteraan umum lan amal, sing duweni pengaruh positif ing pangembangan ekonomi kutha-kutha lokal, kenaikan pajak lan lowongan kerja, Wis negesake kanthi lengkap lan disambut dening distributor ing China lan jaban rangkah, lan wis nggawe reputasi internasional kanggo merek kasebut.

GOLEK pangembangan

Ngadhepi "normal anyar" sing bisa diowahi saka pasar global lan ekonomi, Mankaleilab isih kudu ditempuh. Nganti inovasi utama lan transformasi, nggandhengake pasar domestik lan manca, lan nggunakake rong cara manajemen industri lan manajemen modal, Mankaleilab sumpah bakal nantang maneh kanthi wani, dadi perusahaan kanthi pertumbuhan sing terus-terusan, mupangat sing luar biasa, operasi global , pangembangan macem-macem, inovasi terus-terusan, lan nuntun jaman, lan lengkap ngrampungake transformasi utama saka "China Mankaleilab" dadi "World Mankaleilab".

Ing gelombang globalisasi ekonomi, kita meksa golek cara anyar perusahaan Cina kanthi cara "manajemen independen", lan mbuktekake kanthi praktik sukses manawa merek Tiongkok duwe kemampuan nembus lan entuk oyot ing pasar internasional.

Ing wiwitan taun 2019, Mankaleilab nyebarke konsep watesan nasional lan, ing pangertene, nilar konsep konsep perusahaan nasional lan manca negara, pasar nasional lan manca negara, nganggep pasar dunia minangka unit ekonomi gabungan, nggunakake standarisasi sawetara unsur campuran pemasaran, lan kauntungan kompetitif saka operasi standar sing dibentuk kanthi nembus modal akeh ing pasar sajrone jangka pendek, adol meh 40 yuta omzet sajrone taun.

Ing taun 2020, amarga COVID-19, logistik internasional ora bisa dikirim kanthi normal. Mankaleilab mikir maneh pilihan kesempatan pasar ing saindenging jagad, nyusun rencana pemasaran anyar lan sumber daya pemasaran sing dialokasikan. Liwat optimalisasi pasar domestik, meh 13 yuta RMB omset wis didol ing kuartal pertama.

Ing taun 2019, Mankaleilab melu acara pameran modifikasi internasional GT lan pameran suku cadang mobil Frankfurt, lan sukses nindakake kerja sama bisnis karo sawetara agen ing Amerika Serikat. Ing taun 2020, saliyane terus melu pameran acara modifikasi internasional GT lan pameran suku cadang mobil Frankfurt, uga kerja sama karo tim sing melu sirkuit internasional ZheJiang.

Telpon UTAWA NGunjungi

map

Wektu kerja

Senen --- Jumuah: 9:00 AM-6:00 PM

Setu & Minggu: 10:00 --- 7:00 PM

TEL: +86 (571) 89812919; Telpon: +86 18888958066.

E-Mail: office@mankaleilab.com

Alamat: 395 Tongyun Street, Yuhang District, Hangzhou, Zhejiang, China.


Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita