Hubungi Kita

Hangzhou Mankaleilab Automotive Components Co., Ltd.

Alamat

395 Jalan Tongyun, Distrik Yuhang
Hangzhou, Zhejiang, China

Telpon

Telpon: 0086 (571) 89012019
Telp: 0086-18969933119

Jam

Senen nganti Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore.
Setu lan Minggu: 10 esuk nganti 7 sore.

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita