Tombol wiwitan / mungkasi kristal

  • Automobile crystal interior multimedia control knob design Multifunction button 5 series 7 series X1 X3 X5 Rotary Switch for bmw

    Desain tombol kontrol multimedia interior kristal mobil tombol Multifungsi 5 seri 7 seri X1 X3 X5 Rotary Switch untuk bmw

    Tombol wiwitan kristal. Gampang dipasang lan bahan kasebut ora ana gores lan abrasi. Bahan impor, proses elektroplating. Werna plating cedhak karo mobil asline. Hasil sing apik banget sawise padhang ing wayah wengi. Tombol katon cetha ing wayah wengi, nambah sesanti tutul. Dikembangake adhedhasar data kendaraan asli. Adaptasi dhuwur. Ora mengaruhi sensitivitas sawise instalasi.

  • BMW Crystal Start Button

    Tombol Wiwitan BMW Crystal

    Tombol shift kristal sing unik iki bakal ngganti tombol shift sing ana. Tombol shift gir kristal digawe saka kristal potong intan sintetis, padha karo kristal Swarovski, padha karo piranti kontrol kaca sing dipilih dening pabrik BMW. Kristal tombol gir pindah duwe aspek sing apik banget, dadi sentra interior BMW sing apik lan modis. Tombol Crystal Gear Shift dilengkapi logo model "X", lan lampu madhangi saka ngisor, dadi ...

Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita