Geser pindah gir

  • LED Electronic Shift Handle

    Gagang Elektronik LED Shift

    Acara produk: Katrangan: Adhedhasar cetakan pambuka gagang gir BMW 7 Series, ditrapake kanggo 1 seri telung kompartemen, 2 seri lelungan, X1 lan X2. Tampilan warna asli lampu indikator gir. Miturut manufaktur plug 1: 1 asli lan slot 100% docking lengkap, nggunakake proses elektroplating BMW OEM lan strip dekoratif krom kualitas asli BMW, sambungan mulus, umur maneh, gloss dawa. Dhukungan mburi kulit, rasane penak, saben shift kaya ...
  • Crystal Automotive Shift Handle

    Gagang Otomotif Kristal

    Kita nganggo warna, lampu indikator tampilan gir, nggunakake kristal strip dekorasi krom kualitas asli BMW. Kabeh produk pabrikan yaiku 1: 1 sing diproduksi miturut pabrikan BMW asli.

Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita