Tombol kontrol multimedia kristal IDrive

  • Auto Crystal Series Idriver Multimedia Rotary Button

    Tombol Rotary Multimedia Seri Kristal Otomatis

    Tombol cystal sing apik nganggo listrik kanggo BMW kabeh seri. Proses electroplating standar standar kanggo mulihake pamasangan warna mobil asli ora mengaruhi rotasi lan panggunaan kunci. Perawatan Scartch lan nganggo Perawatan permukaan Mirror Resistensi nolak ngeruk. Teknologi penyemprotan khusus njaga fungsi tulisan tangan asli.

Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita