Bagian Interioré

  • Automobile crystal interior multimedia control knob design Multifunction button 5 series 7 series X1 X3 X5 Rotary Switch for bmw

    Desain tombol kontrol multimedia interior kristal mobil tombol Multifungsi 5 seri 7 seri X1 X3 X5 Rotary Switch untuk bmw

    Tombol wiwitan kristal. Gampang dipasang lan bahan kasebut ora ana gores lan abrasi. Bahan impor, proses elektroplating. Werna plating cedhak karo mobil asline. Hasil sing apik banget sawise padhang ing wayah wengi. Tombol katon cetha ing wayah wengi, nambah sesanti tutul. Dikembangake adhedhasar data kendaraan asli. Adaptasi dhuwur. Ora mengaruhi sensitivitas sawise instalasi.

  • For Short LED Gear Knob Led shift gear knobs updated for BMW x5 g05 i8 E36 E39 FandG chassis Leather personality shift handle

    Untuk Knob LED Gear Knob Pendek gir gir dianyari kanggo BMW x5 g05 i8 E36 E39 FandG sasis Kulit Kepribadian

    Tuas tombol-conton LED. Owahi gampang banget. Lampu indikator tampilan Tampilan warna asli. Ora mung ekstermal nanging uga internal, nggunakake lampu LED asli. Proses elektroplasi BMW OEM. Strip dekoratif berlapis krom kualitas asli BMW, sambungan mulus, umur dawa, kilau tahan lama. Kulit bali istirahat, krasa penak. Saben shift kaya nutulake awakmu, ora bisa dingerteni. Kirimake kanthi akurat. Seneng nitih.

  • BMW Crystal Start Button

    Tombol Wiwitan BMW Crystal

    Tombol shift kristal sing unik iki bakal ngganti tombol shift sing ana. Tombol shift gir kristal digawe saka kristal potong intan sintetis, padha karo kristal Swarovski, padha karo piranti kontrol kaca sing dipilih dening pabrik BMW. Kristal tombol gir pindah duwe aspek sing apik banget, dadi sentra interior BMW sing apik lan modis. Tombol Crystal Gear Shift dilengkapi logo model "X", lan lampu madhangi saka ngisor, dadi ...
  • LED Electronic Shift Handle

    Gagang Elektronik LED Shift

    Acara produk: Katrangan: Adhedhasar cetakan pambuka gagang gir BMW 7 Series, ditrapake kanggo 1 seri telung kompartemen, 2 seri lelungan, X1 lan X2. Tampilan warna asli lampu indikator gir. Miturut manufaktur plug 1: 1 asli lan slot 100% docking lengkap, nggunakake proses elektroplating BMW OEM lan strip dekoratif krom kualitas asli BMW, sambungan mulus, umur maneh, gloss dawa. Dhukungan mburi kulit, rasane penak, saben shift kaya ...
  • Crystal Automotive Shift Handle

    Gagang Otomotif Kristal

    Kita nganggo warna, lampu indikator tampilan gir, nggunakake kristal strip dekorasi krom kualitas asli BMW. Kabeh produk pabrikan yaiku 1: 1 sing diproduksi miturut pabrikan BMW asli.

  • Auto Crystal Series Idriver Multimedia Rotary Button

    Tombol Rotary Multimedia Seri Kristal Otomatis

    Tombol cystal sing apik nganggo listrik kanggo BMW kabeh seri. Proses electroplating standar standar kanggo mulihake pamasangan warna mobil asli ora mengaruhi rotasi lan panggunaan kunci. Perawatan Scartch lan nganggo Perawatan permukaan Mirror Resistensi nolak ngeruk. Teknologi penyemprotan khusus njaga fungsi tulisan tangan asli.

Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita