Tombol pindah shift LED

  • LED Electronic Shift Handle

    Gagang Elektronik LED Shift

    Acara produk: Katrangan: Adhedhasar cetakan pambuka gagang gir BMW 7 Series, ditrapake kanggo 1 seri telung kompartemen, 2 seri lelungan, X1 lan X2. Tampilan warna asli lampu indikator gir. Miturut manufaktur plug 1: 1 asli lan slot 100% docking lengkap, nggunakake proses elektroplating BMW OEM lan strip dekoratif krom kualitas asli BMW, sambungan mulus, umur maneh, gloss dawa. Dhukungan mburi kulit, rasane penak, saben shift kaya ...

Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita