BMW miwiti badai kanthi edisi winates Dark Shadow X7 SUV

BMW Australia bakal mbatesi alokasi model X7 Dark Shadow Edition anyar menyang model xDrive30d lan M50i, lan bakal diluncurake kanthi lokal ing wulan Maret 2021, kanthi mung limang saben model.
BMW Shop nggampangake reservasi kanthi mbutuhake deposit $ 5,000, banjur pesen lan menehi informasi marang dealer sing disenengi pelanggan kanggo konsultasi lan pungkasane masrahake lan ngirim ing taun 2021.
BMW X7 Dark Shadow Edition debut produk khusus proyek BMW kanggo pertama kaline kanggo menehi komando sing sampurna. Mung duwe siji warna. BMW Metalik Abu-abu Arktik Beku.
Penampilan sing kuat nglengkapi roda alloy cahya 22-inci V-Spoke kanthi finish matte Jet Black.
Garis bayangan sorotan khusus BMW kanthi konten sing ditambahi ngganti krom kanggo menehi kesan visual sing luwih dhuwur, nalika kaca sunar srengenge nambah tampilan dramatis nalika nyedhiyakake privasi kanggo para penumpang kursi mburi.
Kaliber rem M ikonik biru sing dikombinasikake karo fitur desain biru X saka sistem BMW Laserlight menehi kontras dinamis.
Kabin X7 Dark Shadow Edition ditondoi nganggo bahan canggih lan elemen desain sing unik kanggo model iki. Dilengkapi kursi mewah BMW sing mewah lan dihias nganggo pola jahitan kulit alus Merino wengi biru / ireng lan pola jahitan mewah.
Cakrawala kokpit nggambarake nada jero sing akeh banget ing langit peteng, lan digawe saka kulit Walknappa sing digawe BMW Night Blue saka sisih ndhuwur dashboard lan permukaan lawang ndhuwur.
Lapisan atap Alcantara sing dipersonalisasi BMW kanthi cahya biru peteng nyedhiyakake alternatif bertahap kanggo produk tradisional nalika nambah rasa nyempurnakake.
Inlays aluminium sing digawe kanthi rumit dekorasi ing njero BMW Individual'Fineline Black ', sing minangka sisih pisanan BMW X7, sing nyedhiyakake efek estetis sing apik kanthi nggabungake loro bahan kasebut.
Teknologi pamroses kaca kristal Crafted Clarity BMW sing apik ditrapake menyang pamilih shift, kontroler iDrive lan tombol "Start / Stop", nambah perasaan sing elegan lan elegan.
Tandha "Edhisi Peteng Bayangan" ing console tengah negesake eksklusivitas model iki nalika nambah efek dekorasi sing berkualitas.
X7 Shadow Edition minangka kendaraan sing misuwur amarga kenyamanan kelas kapisan, karakteristik nyopir lan penanganan sing luar biasa, lan level peralatan standar sing komprehensif, nyedhiyakake daya tarik lan peralatan estetika tambahan.
Mesin diesel turbo 6-silinder 6 liter saka xDrive30d M Sport bisa nyedhiyakake kekuwatan 195kW lan 620Nm, dene mesin bensin kembar 8-silinder 8-silinder M50i 8-silinder duwe kekuatan 390kW lan 750Nm.
Rega Dark Shadow X7 disetel dadi $ 188.900 kanggo xDrive30d M Sport (nganggo mobil) lan $ 215.900 kanggo M50i (nganggo mobil). Reservasi kanggo Edisi Bayangan Gelap digawe kanthi online liwat Toko BMW sing anyar, kanthi dhasar sing pertama teka.
Sugeng rawuh ing cathetan knalpot Australia. Tim wartawan profesional, panulis, lan pilot uji darmabakti kanggo nyedhiyakake warta lan ulasan mobil lan motor paling anyar, uga saran sing bisa dipercaya.
Kita nyengkuyung slogan menehi pandangan sing jujur, etika lan adil, lan muga-muga crita sing sampeyan waca nyenengake, informatif, unik lan menarik.


Wektu kiriman: Jan-21-2021

Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita