F15 X5 ngganti tuas gir kristal sing padha karo X7, saiki saiki kasedhiya!

Ing interior BMW sing anyar, shift kristal lan tombol bisa diarani minangka salah sawijining bagean sing paling penting kanggo nambah tekstur interior. Saiki digunakake ing seri X5, X6, X7, 8 lan model liyane, nanging model sadurunge kudu diowahi. Ora angel. Pengendara ngganti gir F15 X5 kanggo ndeleng efek:

new22

new22

new22

Apa pendapat sampeyan babagan efek kasebut sawise diganti? Mesthine, ing model sing nggunakake interior BMW sing anyar, ora kabeh model nggunakake tombol shift lan tombol kaya kristal iki. Contone, tombol shift seri G20 / G28 3 duwe garis gedhe sing padha, nanging bahan sing diganti wis diganti. Ireng, lan sawetara pengendara ngganti X5 / X7 sing padha. Wiwit didegake 5 taun kepungkur, Mankaleib mesthi nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan, dhukungan teknis lengkap lan layanan purna jual sing apik. Bisnis utama aksesoris interior BMW seri kabeh, modifikasi kit aksesoris lan sawetara modifikasi bagean kinerja. Nalika ngadhepi pasar global sing owah lan "normal anyar" sing ekonomi, Mankaleilab isih kudu dawa. Ngenuhi inovasi utama lan transformasi, docking rong pasar ing njero omah lan ing luar negeri, lan nggunakake rong cara manajemen industri lan manajemen modal, Quadrangle sumpah bakal nantang dheweke maneh kanthi mundhak kendel, dadi perusahaan operasi global. Ing gelombang globalisasi ekonomi, kita netepi cara "manajemen independen" kanggo nggoleki cara-cara anyar kanggo perusahaan Tiongkok menyang luar negeri.


Wektu kiriman: Jan-21-2021

Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita