Nalika ngadhepi pasar global sing owah lan ekonomi "normal anyar", Quadrangle isih kudu ditempuh.

Quadrangle terus-terusan nyepetake inovasi lan transformasi perusahaan, lan duwe komitmen dadi perusahaan sing duwe bisnis utama sing terkenal, pembangunan macem-macem, operasi global, lan kombinasi produksi lan penjualan.
Nalika ngadhepi pasar global sing owah lan ekonomi "normal anyar", Quadrangle isih kudu ditempuh. Ngenuhi inovasi utama lan transformasi, docking rong pasar ing njero omah lan ing luar negeri, lan nggunakake rong cara manajemen industri lan manajemen modal, Quadrangle sumpah bakal nantang dheweke maneh kanthi mundhak kendel, dadi perusahaan operasi global. Ing gelombang globalisasi ekonomi, kita netepi cara "manajemen independen" kanggo nggoleki cara-cara anyar kanggo perusahaan Tiongkok menyang luar negeri.


Wektu kiriman: Jan-20-2021

Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita