Tuas gir kristal kristal awak 3 Seri anyar?

Wiwit diluncurake model BMW kanthi kode sasis G, tombol-tombol kasebut wis terintegrasi ing wilayah sing ganti, nggawa akeh ide anyar. Integrasi wiwitan tombol siji, mandeg mandeg otomatis, mode nyopir, lan rem tangan elektronik duwe pangertene teknologi sing luwih kuwat ing wilayah pamindhahan.
Nanging ing wilayah kasebut, sing menehi pengaruh visual sing paling gedhe yaiku tuas gir elektronik kaya kristal, sing apik banget lan kebak teknologi. Sampeyan bisa nemokake "tuas gir kristal" ing 8 Series, X5, lan X6. Interior BMW 3 Series anyar dilengkapi tuas gir elektronik. Mankaleilab ngerti banget babagan kesempatan bisnis lan wis nggawe set penggeser kaya kristal saka bahan sing padha, kanthi "3" diukir ing njero, sing padha persis karo desain tuas shift saka 8 seri. Muga-muga BMW bakal ngasilake bagean panggantos sing luwih apik ing mbesuke, lan pamilik mobil bakal tetep seneng bagean sing relevan.

new01

new01

Wiwit didegake 5 taun kepungkur, Mankaleilab mesthi nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan, dhukungan teknis lengkap lan layanan purna jual sing apik. Bisnis utama aksesoris interior BMW seri kabeh, modifikasi kit aksesoris lan sawetara modifikasi bagean kinerja, bagean modifikasi sistem pembuangan sing diproduksi lan diproduksi lan kit seri kristal kalebu ing akeh portal domestik lan manca sing kondhang lan disenengi dening penggemar modifikasi mobil, Mankaleilab duwe kekuatan R&D sing kuat lan duwe paten produk.


Wektu kiriman: Jan-21-2021

Sambungake

Wenehi Panguwuh
Hubungi kita